Veistatus: Veien åpnes for tyngre kjøretøy

Oppdatering 14.6: Veien har nå tørket bra opp og åpnes for tyngre kjøretøy fra 15.6, MEN vi ber om at det kjøres forsiktig og at tyngre kjøretøy unngår å kjøre på indre veikant i bakken fra der skiløype går inn på veien innenfor bommen. Det er fortsatt litt bløtt på innsiden av veien her. Alle som bestiller tyngre kjøretøy for kjøring må informere fører om dette.

Oppdatering 30.5: Veien er fortsatt stengt for tyngre kjøretøy grunnet våt veibane med liten bæreevne. Lettere kjøretøy kan bruke veien som vanlig. Situasjonen vurderes igjen etter kommende helg.

Oppdatering 4.5: Veien åpnes for lette kjøretøy (personbiler og varebiler) fredag 6.5. Dersom veien blir for bløt tar vi forbehold om at den kan bli stengt en periode senere. Veien har noen hull som blir fylt med grus så snart som mulig så kjør forsiktig.

Oppdatering 29.4: Veien er brøytet, men på grunn av fortsatt kjølig vær holder vi veien stengt inntil den er tørket opp og tåler trafikk. Informasjon om åpning vil bli sendt på medlemmene på epost og også lagt ut her.

Brøyting av Ulvangsvegen vil starte mandag 25.4.2022. Tining av stikkrenner gjøres samtidig slik at smeltevann ikke ødelegger veien. Vi vil sende medlemmer en epost og også legge ut informasjon her om når veien åpnes for trafikk.